Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (30) se dostala do širší nominace na cenu Thálie za roli Rachel Marron v inscenaci The Bodyguard v Hudebním divadle Karlín. A přestože v užší už nefiguruje, hodlá si slavnostní večer v Národním divadle užít po boku partnera Přemka Forejta (37). Přípravy na něj jsou v plném proudu.

„Jsem pozvaná na své první Thálie. Umístit se již nemůžu, ale i širší nominace pro mě je obrovská čest. Těším se, až usednu po boku mého milovaného Přemka a společně si předávání cen užijeme. A věděli jste, že se jedná o 30. ročník? To jsou mi náhody,“ uvedla Eva s narážkou na to, že i ona letos v červenci oslavila třicáté narozeniny.

Šaty na slavnostní večer si Eva půjčí ve svatebním salonu, zvolila opulentní róbu, hodnou velké večerní události, v barvě champagne, bez ramínek a s vysokým rozparkem. Vypadá v nich skvěle. „Hotová princezna,“ shodovali se její fanoušci.

Cenu v kategorii Muzikál, opereta a jiné hudebnědramatické žánry si odnese Hana Holišová za roli Marty ve stejnojmenné inscenaci, Michaela Horká za pekařku Lovettovou v inscenaci Sweeney Todd: Ďábelský lazebník z Fleet Street nebo Petra Janečková za postavu Emilie Marty v inscenaci MAKROPULOS musical.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám