Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Eva Burešová (30) má už o modelu, v němž dorazí na předávání cen Český slavík, kde také vystupuje, jasno. Na spolupráci se domluvila s návrhářkou, která ji oblékala i na afterpárty po premiéře muzikálu Bodyguard. Tehdy za model sklidila řadu hejtů zejména ve smyslu, že vypadá jako prostitutka nebo laciná holka z nevěstince.

„Samozřejmě si vezmu krásné šaty. Půjdeme trochu do barvy, která je pro mě nezvyklá, ale hrozně se na ně těším. Dělá je pro mě Zuzana Lešák Černá, se kterou spolupracuji už na druhých šatech, a bude to hezké. Takové elegantní, ale zároveň tam dáváme prvek moderny. Tak uvidíme, jak se to bude divákům líbit,“ rozpovídala se Eva.

Tak snad opravdu bude a nestrhne se lavina kritiky, jak to je bohužel u Evy běžné. Příšerné reakce se objevily nejen na model od Zuzany Lešák Černé z Bodyguarda, ale také na její minulý slavičí model. Šaty s kohoutím peřím pro ni tehdy navrhla Martina Pipková Loudová. Jak v těchto šatech vypadala, se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám