Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná manželka Filipa Renče (58) si odskočila od herectví. Marie Renčová, která je také maminkou dcery Sofie, si tak trochu splnila sen. Chtěla by si totiž v pohádce zahrát princeznu, což se jí zatím nepodařilo, a tak se v ni proměnila alespoň před objektivem.

Spolu s českým modelem Davidem Vysokým nafotila sérii snímků na motivy Pána prstenů. „Maruška spolu s Davidem Vysokým ztvárnili příběh o Faramirovi a Éowyn. Éowyn byla princeznou, která se vydala do jedné z největších bitev v přestrojení za rytíře. Již dříve jsem si všimla, že přes jemný éterický vzhled je Maruška i bojovnice. Povětšinou bojuje za správné věci v různých charitativních projektech,“ svěřila se Super.cz k focení fotografka Markéta Novak.

Spolupráce s Marií Renčovou nebyla poslední. „Focení bylo skvělé, ač náročné, příští rok dofotíme další část příběhu. Fotografie prozatím získaly velký ohlas a jedno zahraniční nakladatelství projevilo zájem o fotografii na přebal knihy,“ dodala fotografka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám