Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svou energii by Jan Rosák (76)mohl rozdávat. Tradiční letní party Divadla Broadway v Průhonicích si herec nemohl nechat ujít a vydal se pozdravit s kolegy. A to i přesto, že moderátor začátkem roku musel podstoupit operaci páteře, konkrétně vyhřezlé ploténky. Je zpět ve formě a vrátil se už i ke sportu.

„Měl jsem operaci 13. ledna v pátek a od té doby se to zlepšilo, dva měsíce po operaci jsem stál na kurtu, hraji tenis a snažím se o golf. Zrovna zítra vyrážím,“ svěřil se Jan Rosák, který má jednoduchou radu, jak být stále fit. „Zapomenout na to, že člověk stárne,“ řekl moderátor, který si letní party divadla naplno užíval.

„Hraji v zimním muzikálu Vánoční zázrak, moc se na to těším a Olda Lichtenberg mi slíbil, že na mě myslí ještě s nějakou další rolí, tak já si rád na Broadwayi něco štrejchnu,“ prozradil Jan Rosák, který má sice na jevišti volno, ale v rádiu to tak není. „Jsem pilný v práci v rozhlase, tam se vysílání nezastaví,“ řekl moderátor, který dobíjí baterky i na zahradě svého domu.

„Velice často grilujeme, rád zvu kamarády, máme u nás v Mníšku pod Brdy takový sklípek na zahradě, mám tam asi 250 lahví a mám pocit, že jsem je zanedbával a slezly z nich etikety a udělám utajené degustace a kamarádi budou poznávat, co dostávají za víno,“ řekl s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám