Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petra Janů (71) má za sebou úspěšné měsíce. Na hudební scéně je již 51 let a stále se snaží nezastavovat a vystupovat. Další týdny budou pro zpěvačku emočně náročnější. Vrací se do místa, kde kvůli pandemii přišla o nejbližší. Řeč je o Slaném ve Středočeském kraji.

Tetička a strýček, kteří mi bohužel během pár týdnů odešli během covidu, tam celý život bydleli. Měla jsem tam i tátu, moc se tam těším. Točila jsem tam v minulosti i některé televizní estrády,“ svěřila se Petra Janů Super.cz, která vystoupí v tamním divadle 31. října.

Sama žije převážně na své jihočeské chalupě. „Mám tam klid, pohodu, les, a hlavně svého maltézáčka Bobíka. Ten se mnou na koncerty nejezdí, hlídají ho sousedky-kamarádky. Má u nich dva psí kámoše, tak je mu tam dobře,“ dodala zpěvačka.

Právě tam také nabírá síly na příští rok, protože rok 2024 bude pro trojnásobnou Zlatou slavici velká jízda. „Můj management oslovili pořadatelé legendárního Votvíráku. To mi udělalo vážně velikou radost, protože tenhle festival v Milovicích má zvuk, a hlavně nezapomíná ani na nás, profesně starší zpěváky,“ usmívala se zpěvačka, která 8. června 2024 vystoupí na hlavní stagi podobně jako Michal David (63), Jaroslav Uhlíř (78), ale i celá plejáda dalších zpěváků a kapel, kteří běžně festivaly objíždí.

Reklama

Další články

Načítám