Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Emma Smetana (36) je na letní sezónu již připravená. Známá moderátorka a hudebnice potěšila své fanoušky novými snímky, na kterých pózuje jako chytrá horákyně.

Tedy oblečená neoblečená, v síťovaném kompletu zdobeném blyštivými kamínky, pod který si oblékla bikiny v metalické barvě. Pomyslnou třešničku nasadila rudou rtěnkou, kterou hudebnice příliš často nenosí, ale velmi jí sluší.

Síťovina je navíc natolik průhledná, že pod ní vyniká i Emmy skvostná postava, kterou si maminka dvou dcer Lennon a Ariel udržuje ve formě.

„Festivalová sezóno, vítej! Uvidíme se na podiích po celé republice,“ napsala Emma Smetana k fotografiím s tím, že se i se svým partnerem Jordanem Hajem těší na spousty koncertů, které spolu absolvují.

Pár čeká začátkem listopadu také jeho doposud největší koncert, kterým si splní několik svých snů. „Proběhne v Karlíně, kde si splníme naše sny o tom, jak by měl vypadat ten velký koncert na světové tour. Tak my si uděláme jeden v Praze,“ svěřili se nedávno Jordan s Emmou pro Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám