Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Emily Ratajkowski (32) ví, jak zaujmout. Poté, co světem proletělo video jejího žhavého polibku s Harrym Stylesem, začala modelka znovu upozorňovat na své sexy tělo. Nejen domácími selfíčky, ale i v hodně odvážných šatech.

Emily prostě nebude sedět v koutě. Modelka už od svého rozchodu se Sebastianem Bear-McClardem, který proběhl loni v červenci, neustále plní přední stránky společenských magazínů svými novými milostnými avantýrami. Poslední vzplanutí s Harrym Stylesem by ovšem i podle samotné modelky, která promluvila o spříznění duší, mohlo být trvalejšího rázu. Údajný pár se zatím ovšem nikomu nepodařilo vyfotit. Emily ale ví, že je sledována na každém kroku, a tak situaci může využít k vlastní propagaci.

Před pár dny sama počastovala fanoušky sexy selfíčky z domova, na kterých své přednosti vystavuje v saténovém župánku, teď si v New Yorku vyšla na večeři s kamarádkami a oblékla šaty, které vytvořily přímo ukázkový efekt takzvaného sideboob, čili odhalených ňader ze stran. Emily měla chvílemi dokonce co dělat, aby své vnady v šatech uhlídala a neukázala je celé. Zároveň je ale patrné, že se tímto způsobem obléká právě proto, aby k sobě přitáhla pozornost.

Fanoušci modelky a známého zpěváka by ovšem v současné době stejně nejvíc ocenili, kdyby se údajné hrdličky ukázaly spolu, což Emily velmi hojně vzkazují i na jejím účtu na sociální síti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám