Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka se v poslední době objevovala hlavně na paparazzi fotkách z New Yorku, kde žije, kvůli mrazům zahalená od hlavy k patě. Teď si tak její fanoušci konečně přijdou na své. Emily Ratajkowski (32) vyrazila na pláž a látku na svých bikinách zúspornila, co jen to šlo.

Sice to vypadá, jako by modelka nedělala nic jiného, než ukazovala své tělo, ve skutečnosti má ale podle vlastních slov docela napilno. Jako svobodná matka se stará o svého tříletého syna, v týdnu má tři epizody svého podcastu Hi Low with Emrata a samozřejmě také stále pracuje jako modelka. V poslední době už toho na ni ale bylo moc, a tak se rozhodla, že si zaletí k moři. „Útěk z tundry,“ připsala ke snímkům, na kterých hlavní roli hrají její ňadra. Ta vystavila přímo před objektivem v titěrných bikinách, jejich látku ještě sesunula tak, že zakrývala skutečně jen to nejnutnější.

Pro spoustu lidí je Emily stále sexy kráskou a takové fotky vítají, jiní ale mají pocit, že to s odhalováním přehání. „To už ani není sexy,“ píše například jeden z jejích sledujících. Miniplavky pak vzbuzují odpor i v jiných. „V dnešní době musíte souhlasit s kýčovitou módou, jinak jste out. Jde o to, že nová generace je ovlivněna těmito lidmi bez smyslu pro módu. Vulgarita je nová móda.“

Emily ale na podobné stížnosti nedbá a dál se ráda odhaluje na Instagramu. Považuje se za feministku, což je také jedním z témat knihy My body, kterou napsala. Sama se nechala slyšet, že v budoucnu by se chtěla psaní víc věnovat, psát scénáře a beletrii. Jak je ale vidět, k potěše mnoha mužů zatím stále nezapomíná ani na povolání modelky se skvostným tělem.

Reklama

Další články

Načítám