Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Elton John (64) a jeho partner David Furnish (48) jsou prvním párem stejného pohlaví, který se ocitl v užším výběru na ocenění The Premier Inn Celebrity Dad of the Year. Britský zpěvák a jeho kanadský partner se stali loni o Vánocích (25. 12. 2010) otci syna Zacharyho, kterého porodila náhradní matka. Nominací jsou prý nadšeni.

Cílem ceny o nejlepšího otce-celebritu je podle organizátorů "odměnit slavného otce, který si získal obdiv národa tím, jak se mu daří vyvažovat hektický veřejný život a nároky rodičovství".

Mezi dalšími kandidáty na tento titul, který každoročně uděluje britský hotelový řetězec Premier Inn, jsou podle listu Independent fotbalista Wayne Rooney, David Beckham, zpěvák skupiny Take That Gary Barlow a televizní moderátor Jonathan Ross.

Sir Elton John před pár týdny promluvil o tom, o co se bude při výchově Zacharyho snažit: "Teď si svého dětství začínám opravdu vážit. Totéž chci poskytnout Zacharymu. Solidní, staromódní dětství, abych tak řekl. Vím, že při mém způsobu života to bude těžké, ale chci, aby měl podobně normální výchovu. Nechceme ho rozmazlovat. Budeme se snažit, aby si užil radost, nevinnost, svobodu, lásku a hlavně stabilitu."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám