Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Eliška Bučková (34) Super.cz přiznala, že stále nemá dokončenou střední školu, kterou před svým vítězstvím v České Miss 2008 studovala. Chybí jí poslední rok, a od září se proto chystá zpět do školních lavic.

"Od září bych chtěla zase studovat. Zbývá mi poslední rok kosmetické školy, tak bych si chtěla dodělat maturitu. Neměla jsem na to čas a teď jsem se rozhodla, že už to konečně musím dokopat," řekla Super.cz Eliška.

S prací to bude těžko kloubit, ale je rozhodnutá to zvládnout. "Mám hodně práce, to je fakt. Kromě modelingu a zpěvu dělám v jedné IT firmě. Modeling a zpívání je moje hlavní živnost, to co mám ráda, ale dokud mám hodně sil, tak proč toho nevyužít a nedělat něco dalšího," vysvětluje Bučková.

Léto budou s přítelem Jakubem Malinou trávit v Čechách. Před měsícem se vrátili z dovolené v Mexiku a další plánují až na podzim. "Nás to s Kubou baví v Čechách. Když je u nás hezky, tak nemá smysl vyjíždět někam pryč. A chtěla bych si také užít rodinu na Moravě. Tam je krásně," dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám