Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princ Harry (39) se svou ženou Meghan (42) si o víkendu užili noc bez dětí a zavítali na koncert popové hvězdy Katy Perry (39). Na tom by asi nebylo nic zvláštního, kdyby se však z Kalifornie, kde společně bydlí, nevydali do Resorts World Theatre v Las Vegas soukromým letadlem.

Přestože společně s nimi to samé učinily ještě další hvězdy, výlet ‚na otočku‘ kvůli dvěma hodinám vystoupení zvedl ze židlí spoustu lidí především u Harryho s Meghan, kteří jsou zastánci ekologie a dlouhodobě upozorňují na nebezpečí globálního oteplování. Lidé tak na nich nenechávají nit suchou a shodují se, že jsou to pořádní pokrytci.

Stejné letadlo přitom k přepravě na místo použilo víc slavných osobností jako například Cameron Diaz s manželem Benjim Maddenem nebo Zoe Saldana s Marcem Peregem. Společně se tak možná chlácholili odůvodněním, že se jich stejným letadlem na místo určení vydalo víc najednou… Lidé to ale vidí úplně jinak.

„Člověk by doufal, že se při používání soukromých tryskáčů nebudou vyjadřovat na téma globálního oteplování a životního prostředí. Docela uhlíková stopa,“ myslí si jeden z komentujících na Daily Mailu.

„Vzal si soukromý tryskáč na environmentální summit, aby o tom mohl kázat,“ rýpl si další čtenář a jiní se připojují: „Jsme rádi, že jsou se svou uhlíkovou stopou tak opatrní, jak očekávají, že budeme my. Jsou mnohem blíže k nulovým uhlíkovým emisím, jak hlásali na Archewellu v roce 2021.“

Nejvíce souhlasných reakcí ovšem získal velmi stručný komentář na trochu jiné téma, a to: „Harry se jako obvykle nudil. Dávám tomu ještě rok.“

Nyní navíc britská média vypátrala, v jakém outfitu se Meghan na koncertě objevila. Jednalo se o šaty Valentino, které vyjdou na více než 5500 liber a boty od Christiana Louboutina s cenovkou 585 liber, čímž se dostáváme na cenu okolo 170 tisíc korun.

Reklama

Další články

Načítám