Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hollywoodské hvězdy Arnold Schwarzenegger (76)Danny DeVito, které pojí letité přátelství, se na Nový rok setkali a naznačili, že se rýsuje nová spolupráce. Před téměř 36 lety společně excelovali v ikonické komedii Dvojčata, a tak se už nyní fanoušci nemohou dočkat, až je opět uvidí spolu.

Bývalý kalifornský guvernér a představitel Terminátora se před pár dny pochlubil na svém Instagramu snímkem, na němž objímá svého kolegu a jeho dceru Lucy DeVito.

K fotografii, na níž jsou všichni vysmátí, připsal: „Můj bratr! Bylo fantastické vidět Dannyho na Brodwayi ve hře I Need That. On, Lucy a všichni na scéně bavili publikum, nasmáli jsme se a zbožňovali každou minutu. Jedna z nejlepších her, co jsem kdy viděl, opravdová srdcovka!“ Chválil Arnold svého o dvě hlavy menšího kamaráda a dodal výmluvné: „Nemůžu se dočkat, až budeme znovu spolupracovat.“

Arnold již loni prozradil, že se rýsuje další film s Dannym a dodal: „Je radost s ním spolupracovat a jeho talent je pozoruhodný.“ Dvojčata přitom znamenala pro Arnolda průlom v oblasti komediálních rolí, snímek se dočkal obrovského diváckého úspěchu a stal se doslova kasovním trhákem.

Oba herci se podíleli na dlouho připravovaném pokračování Dvojčat s názvem Trojčata, kde bratři zjistí, že jsou ve skutečnosti tři. Projekt byl ovšem pozastaven, když v únoru 2022 zemřel režisér původního filmu Ivan Reitman. Dvojice by ale nyní měla pracovat ještě na jiném společném počinu, tak se nechme překvapit, zda se dočká podobného úspěchu, jako hit z roku 1988.

Reklama

Další články

Načítám