Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když Peter Nagy vypadá skoro tak jako v počátcích své kariéry, sám se sebou spokojený není. "Sám sebe tak nevidím. Nenávidím se. Raději se na sebe nedívám. Nerad se fotím," spustil na dotaz Super.cz, jak to dělá, že tak dobře vypadá, dvaapadesátiletý zpěvák.

Podezřívavým pohledům neušlo, že má zpěvák výrazně světlejší vlasy, což dalo vzniknout spekulacím, že zřejmě změnil kadeřníka a nechal mu volnou ruku ve spotřebě peroxidu. "Ne. To mi vlasy zesvětlaly od sluníčka. Fotil jsem Asiatky a černošky v Africe a v Austrálii," řekl Nagy.

Peter se v poslední době hodně věnuje fotografování, zejména pak nahých dívek. Vydal už druhou knihu, kde je padesát čtyři fotek doplněných jeho básněmi. "Pokaždé je to jiná dívka a jiné prostředí. Na tom projektu jsem pracoval tři roky," vysvětlil. Přítelkyně Jana, s níž už žije téměř dva roky, prý na modelky nežárlí.

"Tuhle otázku nesnáším, ptá se na to každý," krčil rameny a dodal, že s focením chce na nějakou dobu skončit a zase víc věnovat muzice. "Já se focením neživím, tak si mohu dát pauzu, kdykoli chci," objasnil. "Stále zpívám, mám skvělou kapelu. Jsem specifický tím, že moc nechci být v médiích jako někteří moji kolegové. Moje soukromí prezentovat nechci. Mám svoji profesi a nemusím vařit halušky před kamerami," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám