Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 a také talentovaná spisovatelka dětských knih Monika Zoubková (47) nezastavuje. Na jevišti ukázala, že má dostatek energie, a v krátkých šatech předvedla, že by se nemusela stydět ani v odvážnějším outfitu.

Teď po premiéře mám pocit, že jsem lehce pozbyla sil, ale já hodně chodím se psem a také trochu cvičím jógu, jinak nic,“ svěřila se skromně Monika během rozhovoru pro Super.cz.

My jsme si s herečkou povídali v prostorách Strašnického divadla, kde proběhla premiéra komedie Sladké plody reality show, kterou nazkoušelo Divadlo Adverte. Monika zde hraje hlavní roli po boku Jaromíra Noska (46). Příběh je o tom, že se dva manželské páry dohodnou, že si na tři týdny prohodí partnery, a tím se rozjede komediální smršť.

Představa, že by se herečce něco takového stalo ve skutečnosti, se jí příliš nezamlouvala. „Člověk si dokáže představit leccos, ale nevím, zdali bych tohle chtěla zažít,“ smála se herečka, která se v loňském roce po 17 letech manželství rozvedla a má dvě dcery.

Reklama

Další články

Načítám