Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Uplynuly dva roky od chvíle, kdy si řekli své „ano“ a stále jsou jako čerstvě zamilovaní. V druhé polovině září oslavila tenistka Lucie Šafářová (37) a hokejista Tomáš Plekanec (41) výročí svatby. Bývalá sportovkyně po boku hokejisty, se kterým už na světě přivítala dvě děti, stále září.

Jinak tomu nebylo ani na slavnostním uvedení nového muzikálu Srdeční záležitost. Manželský pár si nenechal ujít premiéru představení v Divadle Lucie Bílé. Lucie, která do divadla oblékla růžové šaty přes jedno rameno, byla v modelu nepřehlédnutelná. Oči měla ale po celý večer jen pro svého muže.

Šafářová s Plekancem tentokrát nechali dceru Leontýnku a syna Olivera doma a užili si večer jen ve dvou. Jen pár dní před premiérou oslavila dvojice 22. září už druhé výročí a vztah jim stále kvete. „Další rok po tvém boku, Tomáši. Nudu s tebou zatím neznám, tak snad zvládnem i ten další rok stejným tempem,“ napsala Lucie veřejně svému muži. V divadle se společně neustále něčemu smáli a nehnuli se od sebe na krok, i dva roky po svatbě tak srší energií jako čerstvě po líbánkách.

Reklama

Další články

Načítám