Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Partnerce hokejisty Martina Procházky konečně spadl kámen ze srdce. Sám Martin totiž přiznal, že jeho nová přítelkyně Renata docela žárlila na jeho taneční partnerku Terezu Bufkovou. Dokonce nevynechala jedinou sobotu, kdy mohla být ve studiu, kde se točila soutěž StarDance.

Ale hokejista přece jen trávil s půvabnou tanečnicí hodně času i během týdne, kdy trénovali. A to samozřejmě na úkor svého soukromí. Renata sice také dříve závodně tancovala, ale vzájemné doteky jejího milého s atraktivní kráskou ji nemohly nechat chladnými.

A není divu. Jejich choreografie byly hodně intimní. To, aby se po sobě tanečníci váleli přímo na podlaze, není zase tak úplně běžné. Naštěstí pro Renatu se ale zřejmě Martin nebude tanci věnovat dál, i když profesionální hokejovou dráhu kvůli těžké artróze v kolenou, už opustil. Před taneční múzou dá zřejmě rozvedený táta dvou synů přednost profesi trenéra, na kterou má licenci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám