Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rozešla se s ním už jednou, ale lásce, která vznikla díky reality show Love Island, dala krásná Natálie Kočendová (24) opět šanci. Rčení, že do jedné řeky dvakrát nevstoupíš, se ale v jejím případě naplnilo.

Natálie se před dvěma lety přihlásila do reality show Love Island po rozchodu s dlouholetým přítelem, kadeřníkem Luckym Royalem, s nímž čekala i miminko. O to v šestém měsíci přišla. A i když ji partner požádal o ruku, místo toho nastal rozchod. Novou lásku našla právě v reality show. Ani vztah s Davidem Vitáskem ale nebyl idylický.

Letos v červenci Natálka poprvé ohlásila rozchod s Davidem. „Z ostrova jsem odlétala s láskou, ale skoro po roce jsem si uvědomila, že každý máme úplně jiný pohled na život. Děkuji za krásné i špatné společné chvíle, posunulo mě to jako člověka zase o kousek dál. Teď už vím, co chci, a také vím, že pokud má člověk nějaké nároky a hranice, tak by s nimi neměl pohnout,“ oznámila rozchod Natálka. „Žij krásný a šťastný život, takový, jaký si přeješ,“ napsala tehdy.

Nicméně se k Davidovi opět vrátila. Dlouho to ale netrvalo. Krátce po Vánocích oznámila, že už spolu zase nejsou. „Musela jsem odejít, abych znovu našla sama sebe,“ prezentovala velmi stroze loňská vítězka světové soutěže Top Model of the World. Její sledující rozhodnutí fandí. Jejího partnera označili za toxického člověka nebo egoistického narcistu a přejí jí štěstí do další životní etapy.

Reklama

Další články

Načítám