Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká televize odvysílala již druhou epizodu třídílné kriminální minisérie Docent, kterou v neděli sledovalo téměř 1,9 milionů diváků.

Docent vznikl v režii Jiřího Stracha a na motivy scénáře renomované autorské dvojice Josefa Mareše a Jana Malindy.

V hlavních rolích, poměrně nesourodých policejních vyšetřovatelů, se představili Tereza Ramba (34) a Ivan Trojan (59), kteří zaujali diváky už v první epizodě, která sklidila zejména ovace.

Avšak, co se týká druhého dílu, tak se našla i jedna výtka, ve které se mnozí shodli. Ač se lidem minisérie líbí, tak kroutí hlavou nad „uřvanou“ Terezou Rambou, ale i Ondřejem Vetchým (61).

„Seriál se mi líbí, ale všichni strašně řvou. Hlavně Vetchý, Ramba a teď i Švehlík, až ho to kleplo,“ napsal jeden z diváků.

„Zápletky asi dobrý, ale fakt hrozně uřvaná a nepříjemná Ramba. Vetchý pořád ve stejné roli jako v jiných seriálech, taky nepříjemný. To věčné řvaní mě hrozně ruší, ještě tomu dám ale šanci,“ uvedl další člověk v jedné z veřejných diskuzí.

„Je to super. Vynikající výkony všech herců, ovšem Ondřej Vetchý hraje jako vždy prim,“ chválí si fanoušek.

Reklama

Další články

Načítám