Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doby pařeb a rockerských radovánek jsou dávno pryč. Zpěvák Pepa Vojtek (58) si radši než v hospodě užívá s rodinou. Fotoreportéři jej zastihli s manželkou Jovankou a pětiměsíčním synem Adámkem, jak řádí na sněhu v pražských Hrnčířích.

"Pepa má málo času, ale když už ho má, snaží se být co nejvíc s námi,“ pochvaluje si Jovanka Vojtková. Na sáňkách ale měli premiéru. "Jsem nadšená, že už existuje takové oblečení, že nemusím Adámka balit jako pumpu, jako to bylo za mého dětství. Představte si, že mi maminka pro něj dala ještě starý fusak po mně. Byl obrovský, kožešinový a ani by se nevešel do kočáru," smála se Jovanka.

Ta zatím neplánuje, že by někam s Pepou vyrazila sama bez malého, i když on už takový nápad měl. "Že prý bychom ho mohli dát hlídat a jeli spolu sami na romantickou dovolenou v létě," svěřila Super.cz Jovanka, která ale dává přednost aktivitám, jichž se může účastnit celá jejich malá rodina. Třeba jen za rohem od jejich domu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám