Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pátek čeká Macaulayho Culkina (43) známého především díky jeho rolím z dětských let velká sláva, dočká se totiž své hvězdy na Chodníku slávy v Hollywoodu. Herec už pochopitelně dávno není tím roztomilým klučíkem, který nějakým nedopatřením vždycky zůstal sám doma, podle čehož byla i pojmenovaná nejslavnější filmová série, v níž ztvárnil hlavní roli Kevina McCallistera. Ve skutečnosti je dnes Macaulay především starostlivý táta od rodiny…

V úterý například společně se svou snoubenkou Brendou Song a jejich synkem Dakotou vyrazili na nákup v kalifornském Burbanku. S pětatřicetiletou americkou modelkou, tanečnicí, zpěvačkou a herečkou, jež proslula převážně seriály na dětské televizní stanici Disney, má Macaulay dva syny. Kromě dvouapůl letého Dakoty vychovávají ještě bezmála ročního Carsona.

Zdá se, že Macaulay, jenž měl svého času potíže se závislostmi i porušováním zákonů, se v rodinném životě našel. Například po rozchodu s herečkou Milou Kunis po osmi letech vztahu v roce 2011 to s ním nevypadalo vůbec růžově. Herečka později přiznala, že se k němu nezachovala hezky a svého způsobu jednání později litovala.

Opravdové štěstí tak Culkin našel až s Brendou Song. Spolu s ní a jejich chlapci tráví veškerý volný čas a rozhodně se nezdráhá si na sebe obléknout ani pořádně bláznivý kostým. Před měsícem tak například s partnerkou vyrazili na dětskou halloweenskou party, přičemž Macaulay vyrazil v převleku za poněkud děsivě vypadajícího klauna…

Související témata:
Brenda Song

Reklama

Další články

Načítám