Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Film Duna: Část druhá se po londýnské dočkal i své newyorské premiéry. Herečka Anya Taylor-Joy, která se proslavila seriálem Dámský gambit, na ni dorazila v extravagantních šatech, které byly tak trochu naruby…

Šlo o zlatý model na tělo, přes který herečka oblékla černou část připomínající obruč, jež se obléká pod šaty. Svůj už tak útlý pas Anya ještě stáhla korzetem a černobílou fotku z příprav pak zveřejnila na sociální síti. Vzbudila tím poměrně velké pozdvižení.

Fanoušci začali vášnivě diskutovat o tom, co je hezké a vhodné. Pro některé fotka do korzetu staženého pasu nespadá ani do jedné kolonky. „Na tomhle není nic neuvěřitelného, je to jen děsivé“ nebo „Divím se, že neomdlela“, psali lidé. Podle dalších kritiků dávají takové fotky špatný příklad mladým dívkám, protože podporují hladovění a vytváření nezdravých ideálů krásy.

Spousta hereččiných fanoušků se jí naopak zastávala. „Tyhle komentáře evidentně nechápou základní účel korzetu,“ napsala jedna z žen. „Nepropaguje nic, lidi, nechte ji být. Jestli se jí to líbí, fajn, jestli vám ne, i to je naprosto v pohodě. Máte právo to nenosit, stejně jako ona si může obléct, co se jí líbí. Nemusíme být tak dramatičtí,“ uklidňovala v komentářích další hereččina příznivkyně.

Reklama

Další články

Načítám