Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už několikrát se stalo, že si modelka Ireland Baldwin nedala pozor a ze svého dekoltu na veřejnosti předvedla víc, než měla, chtěla, plánovala... Když na to ale přijde, nezdráhá se ukázat se nahoře bez zcela dobrovolně.

Přišlo na to před pár dny na sociální síti, kde zveřejnila několik svých snímků z ranku odvážnějších. Na jednom z nich, který před publikací musel projít lehkou retuší, aby byl přípustný, stojí na pláži, na druhém leží na gauči a poprsí si kryje rukama.

Žádné moudro k nim tentokrát nepřipsala, jako v případě fotek v prádle, k nimž se vyjádřila na konto lidí, kteří kritizují její postavu. Nenapsala ani původ vzniku fotek. V některém z amerických magazínů by se ale skvěle vyjímaly. Dcera Aleca Baldwina a Kim Basinger jich ozdobila již mnoho (L’Officiele, Elle, Marie Claire...) a objektivu se nastavuje i v rámci focení kampaní (Guess, 138 Water).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám