Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neuvěřitelnou životní proměnou prošla během posledních dvou let dcera Ozzyho Osbourna a jeho ženy Sharon. Přidrzlá zpěvačka Kelly Osbourne (28) si během dospívání vyslechla spoustu narážek a posměšků na svůj zevnějšek, především pak na váhu. Když se jí podařilo neuvěřitelně zhubnout (podle některých zdrojů dokonce přes 20 kilogramů), získala znovu sebedůvěru a s ostrým jazykem se pouštěla do módních kreací svých slavných kolegyň v pořadu Fashion Police na stanici E!. Aby šla příkladem, začala se Kelly krásně oblékat a její snaha nyní skutečně přinesla ovoce a jedno prestižní ocenění.

Zpěvačka, návrhářka a módní kritička Osbourne byla vyhlášena ikonou stylu na události Cosmopolitan Ultimate Woman of the Year Awards 2012 a nese tak titul Ultimate Style Icon. A to i přesto, že ještě před pár lety nosila nevkusné přeplácané modely v punk-rockovém ladění a svým oblékáním byla mnohým spíš k smíchu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám