Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle nikdo nečekal. Jestli byl něčí život považován za pohádku, tak to byla zcela jistě Christine Quinn. Hvězda americké reality show, bohatá půvabná blondýnka s milujícím manželem, synem a velkým domem. Právě teď se ale tento pomyslný domek z karet sesypal.

Christine Quinn se proslavila jako makléřka v reality show Selling Sunset neboli Makléři z Hollywoodu, kde se prodávají luxusní domy bohatým zákazníkům v Los Angeles. Christine se objevila ve čtyřech sériích, ve třetí diváci mohli vidět její svatbu s obchodníkem Christianem Richardem Dumontetem, ve čtvrté pak narození syna páru Christiana Georgese Dumonteta. Tehdy makléřka popsala, jak byl porod složitý.

Jinak se ale její život navenek jevil naprosto bez poskvrnky. Se svým mužem se nechala fotit při zamilovaných pózovačkách, sama ráda ukazovala své vnadné tělo, které na první pohled prošlo několika úpravami, a ráda předváděla luxusní život. Teď se ale zdá, že za zavřenými dveřmi zřejmě nebylo všechno tak růžové.

Manžel Christine byl totiž zatčen po domácím sporu, který se týkal jí a jejího syna. Podle mluvčího losangeleské policie J. Chavese byl Dumontet zatčen za napadení smrtící zbraní. „Oběť a podezřelý byli zapojeni do domácího sporu, když podezřelý hodil na oběť tašku se skleněnou lahví a minul, ale zasáhl dítě oběti a způsobil mu zranění,“ řekl Chaves CNN. Zdroj pak CNN potvrdil, že Christine skutečně jela se svým dvouletým synkem sanitkou do nemocnice.

Pikantní je na celém případu i to, že policie odvedla Dumonteta jen v županu a nenechala ho ani obout si boty. Kauce byla stanovena na 30 000 dolarů. Zahraniční média teď očekávají další informace.

Související témata:
Christine Quinn

Reklama

Další články

Načítám