Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak už jsme vás informovali, hollywoodští manželé Catherine Zeta-Jones (54) a Michael Douglas (79) se momentálně nacházejí na jachtě u italského Portofina, kde si společně s několika přáteli užívají slunečných dní. Dvojice, která letos oslaví pětadvacet společných let, vypadá přitom stále zamilovaně jako na začátku. A jak se zdá, oba jsou navíc velmi veselí společníci, kteří dovedou pobavit široké okolí. Také není divu, historek z natáčení musejí mít nespočet!

Své herecké vlohy v sobě nezapřel ani jeden. Oba byli pořádnými tahouny zábavy, když se ujímali slova a vyprávěli historky. Catherine se dokonce během jedné natolik rozvášnila, až kopala nohou okolo sebe. Je vidět, že vyrazit na dovolenou s těmito dvěma, je zárukou pořádné legrace!

Michael s Catherine zároveň platí za jeden z nejstabilnějších manželských párů v Hollywoodu. V roce 1998 je seznámil kolega Danny De Vito a vzali se o dva roky později. Přestože si již jako rodiče syna Dylana (22) a dcery Carys (20) prošli krizí, a dokonce nějaký čas žili v odloučení, v roce 2014 se dali opět dohromady a podle Douglase byl jejich vztah nakonec silnější než kdy dřív. Zajímavostí je, že je dělí na den přesně čtvrtstoletí. Narozeniny oba slaví 25. září.

Reklama

Další články

Načítám