Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tady už nejsou potřeba žádní paparazzi. Zpěvačka Tereza Mátlová (48) nejen že už chodí s novým partnerem, hudebním manažerem Miroslavem Dvořákem, do společnosti zcela běžně. Ale mezi lidmi se nebrání ani něžnostem.

Pár společně vyrazil na otevření sushi baru a cukrovali jako hrdličky. „Ve společnosti je to fajn, v soukromí ještě víc,“ vyznal se Mirek, který je mladší o šestnáct let, ale rozhodně to ničemu nebrání. „Je fakt, že chodíme do společnosti víc, než jsem chodila dřív,“ dodala Tereza, která má za sebou vztahy s producentem Františkem Janečkem (79) a mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (55), vedle nichž se tak často neobjevovala.

„Je to i tím, že mám takové klidnější období, Emilka už má také nějaký věk a je radši, když ji nechám samotnou doma. Všechno to tak do sebe zapadá. Dřív se mi taky tolik nechtělo mezi lidi a věnovala jsem se jen práci a dceři. To jsem změnila,“ vysvětlovala. „A jak to říkal Oldřich Kaiser, je důležité se trošičku trhnout,“ doplnil ji Mirek.

A jaké má pár společné zájmy kromě hudby, které se každý svým způsobem věnuje? „Doufám, že Míra má rád všechno, co mám ráda já. Aspoň nikdy neříkal, že by se mu něco nelíbilo. Máme rádi společnou kuchyni, vášeň pro kuchaření, dobrá vína, kino, filmy a také divadlo. Jsem ráda, že spolu navštěvuje představení i mimo mé práce. Také konečně necestuji sama nebo s Emilkou, ale Míra jezdí se mnou,“ pochvalovala si Tereza.

„Důležité je propojit soukromý život i ten pracovní, což se nám daří. Myslím, že jsme vhodnější spojení nemohli najít,“ myslí si Mirek a oba nám svorně potvrdili, že i když propojují všechny aspekty života, ponorku mezi sebou ještě neměli.

Reklama

Další články

Načítám