Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelky Candice Swanepoel (35), Doutzen Kroes (39) a Joan Smalls by sice samy sebe mohly vnímat jako konkurentky, ale opak je pravdou. Krásky, které proslavila andělská značka Victoria´s Secret, si užívají společnou dovolenou!

Na jachtě u řeckého ostrova Mykonos oslňují v bikinách skoro jako v katalogu spodního prádélka. Holandskou modelku Doutzen Kroes doprovází také její manžel Sunnery James Gorre. Holky si ale vystačí i samy a je vidět, že si na jachtě mají pořád co říct.

Candice a Doutzen už jsou také maminkami, ale na jachtě relaxují bez dětí. Jihoafrická kráska Candice Swanepoel má dva syny, Kroes pak chlapečka a holčičku, kterou ale do modelingu rozhodně nutit nebude.

„Místo toho, abych jí říkala, jak je krásná, jí říkám, že je chytrá, a doufám, že bude mít v životě jiné touhy než jen krásu a modeling. Svou práci miluji, ale neměním svět a u ní bych byla ráda, kdyby se rozhodla pro studium a jiné cíle,“ přeje si Kroes. Přesně totiž ví, že modeling na vrcholné úrovni není žádná procházka růžovou zahradou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám