Hlavní obsah
Článek

Další z moderátorů se rozhodl pustit i do hudební branže! Po Leošovi Marešovi, který sám o sobě ví, že má k pěvci stejně blízko jako mramorová bábovka ke kečupu (ale i tak dokázal hudbou – přesněji rapem – vydělat velké peníze, takže dopadl vlastně skvěle), se do hudby pouští i spíkr, kterého zbožňují především dříve narozené ročníky.

Řeč je o Aleši Cibulkovi, který se u příležitosti svého pětistého vysílání populárního rozhlasového pořadu Tobogan rozhodl, že si s kýmsi slavným střihne duet. Že by po jeho výkonu lidem houfně praskaly ušní bubínky, se ale nedomnívá.

„Svůj první Tobogan jsem odvysílal 9. října 2004, takže pětistovku jsme se rozhodli řádně oslavit. S kým budu zpívat, to je velké tajemství, ale věřím, že lidé budou mít radost. Podle mě to bude bomba. Nechci znít namyšleně, ale na rozdíl od Leoše si myslím, že zpívat docela umím, a že osmnáctého listopadu v Hudebním divadle v Karlíně ostudu neudělám,“ řekl Super.cz Aleš.

„Už mám za sebou víc duetů, namátkou s Evou Pilarovou. A dál se se mnou nejenom baví, navíc se jí to tak líbilo, že naše písnička Rozhoupej zvony nad námi se objeví na její nové desce. Tu původně nazpívala se svým druhým manželem a mně řekla, že jsem lepší,“ pochlubil se Cibulka.

Ten nedávno skončil v jedné z televizí, ale pro samou práci prý neví, kam skočit, natož aby se stíhal nějak litovat. Nemá ani důvod, protože od příštího roku se objeví na další televizní stanici.

A na koho se posluchači budou moci těšit při Alešově pětistém a tentokrát dvouhodinovém vysílání, které zruší i tradiční polední zprávy?

„Popřát nám přijdou hvězdy karlínského divadla Dasha, Hanka Křížková, Iva Pazderková, Markéta Procházková, Tomáš Trapl, Tomáš Ringel a mnoho dalších. Jestli dorazí i Lucie Bílá, to opravdu nyní ještě nesmím prozradit,“ dodal moderátor, který se může těšit na zaplněné divadlo, protože lístky z předprodeje úspěšně mizí.

Reklama

Další články

Načítám