Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tori Spelling (50) se neozývá svým přátelům a ti o ni mají strach. Po oznámení rozchodu s manželem se ztratila z doslechu a nereaguje ani na telefony. Nikdo zřejmě ani pořádně neví, kde se zrovna nachází se svými pěti dětmi. Naposledy byla spatřena, když s nimi spala v levném motelu.

Donně z Beverly Hills se před časem zhroutil její dosavadní život. Manželství, které trvalo celých sedmnáct let a ze kterého vzešlo 5 dětí, zatím neoficiálně skončilo v polovině června prohlášením Torina manžela Deana McDermotta (56) na sociální síti o tom, že se rozcházejí, ale dál budou milujícími rodiči. Není jasné, jaké důvody pár k rozchodu vedly, Tori ovšem odešla ze společného domu a s dětmi spala v levném motelu. Veřejnosti jako důvod uvedla to, že v původním rodinném domě byla plíseň.

Fotografové ji pak zachytili i cestou z obchodu, kdy herečka nebyla nalíčená, což zrovna u Tori Spelling nebývá zvykem. Je tak jasné, že rozluka alespoň pro ni rozhodně není něčím, co by jí v životě nezasáhlo. A strach o ni mají i její přátelé, podle kterých „tak nějak zmizela“ a neodpovídá ani na telefony. O ni a o děti se prý dokonce obává i její manžel. Není úplně jasné, jak dlouho přesně problémy v jejich svazku trvaly, už před několika lety se ale hovořilo o krizi a v roce 2021 byla herečka spatřena bez snubního prstenu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám