Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) Dominika Gottová (50) nedávno přiznala, že od tatínka před lety dostala 6 miliónů korun a zřekla se budoucího dědictví. Dodnes ale lituje, jak s financemi naložila.

V té době žila s manželem Timem odděleně a plánovala si za peníze zařídit v Praze byt. K Timovi se ale nakonec vrátila a odstěhovala se zpátky do Finska, což se prý nelíbilo ani Ivaně Gottové (48).

„Ivana mi to strašně vyčítala, že jdu zpátky do Finska. Že mi táta v Česku pomohl, s bydlením i prací, investoval do mě, a já beru kramle,“ řekla Blesku Dominika s tím, že Ivana měla pravdu, což jí došlo až později.

Dominika Gottová se objevila ve společnosti.

Dominika později peníze utrácela za Timovy dluhy a společné cestování. A když finský hudebník opět upadl do depresí, ležel doma a nevydělával, táhla domácnost úplně sama.

A peníze rychle došly. Dominika teď moc dobře ví, že kdyby zůstala v Praze, mohla žít úplně jinak. Od Tima teď prý nadobro odešla a snaží se v Praze opět nastartovat nový život.

Reklama

Další články

Načítám