Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Praze byla naposledy loni v červnu a stejně tak dlouho nebyla u kadeřníka. "Těm finským kadeřníkům nevěřím," řekla Super.cz Dominika Gottová (50), s níž jsme se sešli den po jejím příletu z Helsinek v kosmetickém salonu. Pomalu půl metru vlasů, které byly ještě zničené z odbarvování na blond, tak muselo pryč.

Jinak je Dominika ve Finsku s manželem Timem Tolkkim spokojená, založili spolu hudební agenturu, začala také pracovat jako zahraniční zpravodajka pro českou celoplošnou rozhlasovou stanici. "A až se vrátím, budeme se stěhovat. Chtěli bychom byt s balkonem a saunou," prozradila nám.

Do Česka se těšila na maminku, kterou měla v plánu navštívit v domě pro seniory dvakrát. Dnes a v pondělí. "Už se nám stýská, jsme sice v kontaktu po telefonu, ale neviděly jsme se patnáct měsíců. Určitě se těším i na českou kuchyni, dnes je v plánu koprovka s knedlíkem," plánovala.

O víkendu se Dominika chystá na kamarádovu svatbu, doprovázet ji bude kamarádka Petra, s níž se potkala, když pracovala v lahůdkách. "Timo nemohl z pracovních důvodů přiletět, tak nechci jít sama. A na druhou stranu jsem ráda, protože se sejdu s kamarády, budeme vzpomínat na staré časy," vysvětlila a svěřila, že už má vybrané i šaty s květinovým vzorem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám