Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka, tanečnice, moderátorka, výtvarnice, ale i zpěvačka. A teď i sen všech zahrádkářů! Po někdejší hvězdě filmů pro dospělé, která v Česku zkoušela štěstí i jako politička, pojmenovali hortenzii, jak jinak než obří. Dolly Buster (54) je nadšená! Dokonce až tak, že z toho zázračně omládla.

Zástupci zahradnické firmy, která květinu vypěstovala, si pro ni představovali odpovídající promo. To nakonec vzniklo úplnou náhodou a je to bomba! Přivedla je na něj jedna ze zaměstnankyň.

„Máme krásnou hortenzii, ale špatně ji dáváte na trh. Tohle je taková Dolly Buster mezi hortenziemi. A její šéfové na to: ‚Moment, co jste to říkala? To je Dolly Buster? To je pravda, to je Dolly Buster!‘“ převyprávěla německá hvězda s českými kořeny okolnosti vzniku rozkvetlé spolupráce webu iDNES.cz.

„Říkala jsem, že to je nádherný nápad, protože kdo už má svoji vlastní kytku? Já už toho mám hodně, mám vlastní panenku z několika různých materiálů, ale kytku ještě nemám,“ usmívala se.

Když už jsme u těch panenek. Na promo fotkách Dolly jako jedna taková také vypadá. Vinou nejrůznějších úprav a přehnané práce grafiků je „vyžehlená“ tak, že vám z toho spadne brada. Víc než 25 let by jí člověk nehádal. Pokud by tedy netipoval, že jde o exponát z muzea voskových figurín.

To je velká škoda! Na tiskovce k „její“ květině to Dolly Buster náramně slušelo. A obešla se i bez počítačového tuningu. Nebo že by to byl záměr? Aby světoznámá star vypadala poněkud uměle, a vynikla tak přirozená krása nové hortenzie?

Reklama

Další články

Načítám