Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jane Seymour (73) tráví poslední týden v Kostarice, odkud své příznivce zásobuje jedním pozitivním snímkem za druhým. Zdaleka nejvíc ovšem zaujala fotografií, na které chytá bronz v rafinovaných hnědých plavkách na šněrování.

Představitelka seriálové doktorky Quinnové doplnila plavky o apartní slamáček a sluneční brýle. Jane nejen díky senzačním křivkám, ale i pevné pokožce působí o několik dekád mladší, a tak není divu, že se od svých sledujících dočkala záplavy obdivných komentářů.

V podobném duchu se ovšem nesou i názory čtenářů u zahraničních článků, které bývají mnohdy plné nepřejících trollů. Tentokrát se ale téměř všichni shodují, že Jane vypadá na svůj věk neuvěřitelně.

„Je stále naprosto ohromující, natož v 72 letech. Pořád bohyně,“ neskrývá obdiv čtenářka, přičemž další se přidává: „Doufám, že v tom věku budu vypadat z poloviny tak dobře.“ Najdou se ale pochopitelně i tací, kteří zmiňují nějaké zákroky: „Botox, lifting očí a bělení zubů, přinejmenším.“

Herečka se podělila o několik dalších snímků z dovolené, která u ní rozhodně není jen válecí, ale pořádně aktivní. Kromě mnoha výletů podniká například i zip-line či projížďky po pláži na koni. Neobává se ani snímků bez make-upu, což lidé rovněž oceňují a vyzdvihují, že na rozdíl od mnohých kolegyň stále působí přirozeně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám