Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příchod nového roku oslavila slovenská diva kde jinde než v Itálii. Dara Rolins (51) je už přes dva roky šťastná po boku fotbalisty Pavla Nedvěda, za kterým pravidelně cestuje na jih. Aktuálně tráví čas v italských Alpách, kde nechybí také dcera Laura, která má s máminým přítelem skvělý vztah.

Zasněžené svahy a lyžování si užívají v oblíbeném zimním letovisku. Pavel Nedvěd už před lety zakotvil v Itálii a zamilovaný pár buduje nemovitost nejen v Praze, kde zpěvačka už roky žije, ale také právě na jihu u jezera Maggiore. „Mám ráda změny a rychlé střihy. Nikdy jsme to nevnímali jako problém, že budeme mít dvě adresy. Jeden dům budujeme na skále v Itálii a druhý v Praze,“ svěřila se Super.cz Dara Rolins, která se nyní pochlubila dojemným rodinným snímkem.

„Tak jaký zatím byl ten váš první den v roce? V případě, že byl aspoň z části podobný tomu našemu, tak obyčejně neobyčejný - je myslím vše v nejlepším pořádku,“ svěřila se slovenská zpěvačka, která se nechala zvěčnit ruku v ruce se svým partnerem a dcerou, přičemž Laura držela za ruku právě známého fotbalistu. „Zlatá rodinka,“ napsala zpěvačce k pohodovému snímku jedna z fanynek. „Super, držím palce ve všem,“ stálo v dalším z mnoha pozitivních komentářů.

Reklama

Další články

Načítám