Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Taťána Kuchařová (36) byla ozdobou jednoho z nejluxusnějších českých plesů. Na Plese jako Brno zářila v nádherných bílých šatech. Všichni s napětím čekali, zda se vedle Táni neobjeví nový muž. "Jsme tu společně jako parta přátel a podporovatelů mé nadace," řekla Super.cz Kuchařová a vyvrátila tak, že by mezi nimi byl nový muž jejího života.

Kuchařová oblékla šaty od dua Poner. "Jsou vytvořeny z luxusního italského bílého žoržetu. Živůtek tvoří vypracovaný korzet, na který navazuje z části výstřihu hedvábný přehoz, který vede pozvolna přes dekolt a vrcholí v hedvábnou vlečku. Sukně obepíná boky a je šita s lehkým řasením a asymetrií na druhé straně," řekl Super.cz návrhář šatů. "Inspirovali jsme se chic classic Dior střihem a čistou řeckou linií a elegancí," dodala Kuchařová, která model doplnila diamantovými šperky se smaragdy v hodnotě 2 miliony korun.

Kuchařová si ples oblíbila i díky spolupráci s její nadací Krása pomoci. "Během eventu mám aktivní roli, jsme už několik let s nadací součástí jako charitativní partner. Jsem moc ráda, že jsem s mou nadací Krása pomoci po dvouleté pauze opět součástí nejkrásnější plesové akce Československa, navíc akce, která má přesah. Moc děkuju organizátorům, partnerům a těm, kteří věnovali hodnotné dary do charitativní dražby, že myslí vedle pomoci dětem i na pomoc seniorů," usmívá se modelka.

"Pokud je totiž v této komplikované době něco zcela jasné, pak je to hodnota schopnosti držet při sobě a spojit se pro správnou věc. Pomáhat a podporovat ostatní je důležitější, než kdy jindy a my za nadaci usilujeme o to, aby každý měl své důstojné místo ve společnosti, aby se cítil bezpečně a prožil plnohodnotný život důstojně, až do samotného konce," dodala Kuchařová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám