Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenisová hvězda Dominika Cibulková prožila krásné vánoční svátky. S manželem Michalem Navarou je také poprvé oslavili jako čtyřčlenná rodina, letos totiž přivítali na svět svého druhého potomka, dceru Ninu, která má ještě staršího brášku Jakuba.

Dominika s fanoušky sdílela i nějaké ty střípky ze Štědrého dne. Zejména dětská radost fanoušky velmi dojala. Pod stromečkem čekalo několik dárků také pro devítiměsíční holčičku, která dostala svou první kabelku.

V tomto případě šlo o designovou minikabelku od Louise Vuittona, která se dá sehnat za necelých 60 tisíc korun. Tu si Nina, oblečená ve vánočních dupačkách, s vyčesanou palmičkou a s rozkošným úsměvem, za pomoci rodičů rozbalila. Z videa je navíc znát, že ji zaujal nejen tento luxusní kousek, ale také krabice. Pokud jde o první Vánoce, tak na ně jednou bude mít i krásnou hmatatelnou vzpomínku.

Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevily spousty milých vzkazů. Fanoušci reagují na výzdobu domu, překvapení pro děti a celkovou rodinnou atmosféru, která ze sdílených momentek přímo volá.

„Krásně jste to vymysleli. Jste zlatá rodinka,“ uvedla fanynka. „Ninka je čím dál krásnější a krásnější děvčátko,“ uvedla další. „Krásné Vánoce. Děti, a hlavně Kubík, to krásně prožívaly. Dětský svět je nejkrásnější,“ podotkla další.

Reklama

Další články

Načítám