Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a lékárnice Jana Doleželová svou postavu řešit nemusí. Před 19 lety získala korunku krásy a své míry si drží neměnné dodnes. Na své postavě pravidelně dře a hlídá si také jídelníček.

„Také hřeším, ale mám ráda maso, mám ráda hodně ryby, jím hodně zeleniny, ovoce a vlákniny. Sacharidy spíš v první polovině dne,“ svěřila se nám Doleželová, kterou jsme potkali na akci, kde se učila low carb recepty. Vedle práce lékárnice se v poslední době věnuje Jana i práci oddávající.

„Je to nádherné, nejenom oddávám, ale vítám i nové občánky, je to příjemné,“ prozradila Super.cz modelka. Nás také zajímalo, kdy uvidíme ve svatebním ji. Doleželová je zadaná, přestože se po boku svého partnera ve společnosti neukazuje, šťastná by měla být s podnikatelem Pavlem Matoškou.

„Ve svatebních šatech jste mě viděli už mnohokrát na přehlídce. Možná jsem po té svatbě nikdy moc netoužila, vlastně vůbec nemám tyhle úmysly a nějak mě svatba nikdy nelákala,“ svěřila se Super.cz Jana Doleželová. „Já se asi nerada nechávám spoutat,“ dodala modelka, která má malou dceru Verunku s bývalým partnerem Davidem Trundou.

Reklama

Další články

Načítám