Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Eva Čížkovská (58), kterou má každý zafixovanou jako striptérku z legendárního Discopříběhu, stále vypadá fantasticky. Při pohledu na ni by si nikdo netroufl říct, že už je babičkou.

Ted to budou dva roky, co jsem babičkou. Jsem rozmazlující babičkou, ale jsem i vychovávající babička, já nemám ráda nevychované děti. S tím bych měla problém,“ smála se Eva v rozhovoru pro Super.cz

V červených šatech, které měla, když jsme se s ní setkali, vynikly všechny její přednosti. Jak se tedy charismatická herečka stále udržuje fit? „Pohybem a nějak se snažím udržovat jídelníček. Několikrát do roka jedu očistnou kůru a jedu i krabičkovou dietu. Je to super, že se třeba dva měsíce nestarám o jídelníček a někdo mi ho nastaví a já jen beru ty krabičky,“ svěřila se Super.cz.

My si společně povídali během zkoušení komedie „A do pyžam“ v pražském Divadle Palace, kde hraje s Kateřinou Brožovou (56), Petrem Vondráčkem (48), Davidem Suchařípou (59) a Vlastou Žehrovou, Zdeňkem Venclem a Martinem Hruškou. Premiéra proběhne v sobotu 27. ledna.

„Je to obnovená premiéra. My jsme to hráli 14 let a mělo to velký úspěch a lidé se ptali, kdy se s představením vrátíme, takže jsme jim to vlastně splnili. A když máte tak úžasné kolegy, tak se to hraje samo,“ dodala Eva Čížkovská.

Reklama

Další články

Načítám