Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka bývalého kancléře Vratislava Mynáře Alex Mynářová se ukázala na veřejnosti v pořádně sexy kostýmku. Dokonale tak vynikly její přednosti.

Sama nám ale přiznala, že se musí hlídat dvojnásobně, protože si nedokáže z jídelníčku odepřít to největší lákadlo ze všech. „Často hřeším, protože jsem závislá na čokoládě. S tím dennodenně bojuji,“ svěřila se Super.cz.

To ale dokáže následně vyvážit. Mimo čokolády jí totiž zdravě. „Třeba pizzu já k životu nepotřebuji a ani nějaké masité a mastné pokrmy, ale to právě vyvažuji tou čokoládou a sladkým,“ doplnila Alex, se kterou jsme si povídali na 18. narozeninách jednoho salonu krásy na pražském Andělu.

Nedávno se Alex ukázala na sociální síti fanouškům v bikinách. Ti čekají, kdy podobná fotka opět přibude na jejím Instagramu. Samozřejmě záleží na tom, kdy s manželem opět odjedou k moři. „Celý ten předvánoční čas mám ráda tady. Někdy se stalo, že jsme v listopadu nakonec někam jeli za teplem, ale letos to vůbec neplánujeme. Je hodně práce,“ doplnila Alex Mynářová.

Reklama

Další články

Načítám