Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Andrea Kalivodová (46) patří bezpochyby k našim největším operním divám. My se s ní potkali na luxusním Plese jako Brno. Na galavečer v moravské metropoli zvolila šaty, které zvýraznily její fyzické přednosti.

„To mě moc těší, že se všem šaty líbí. Já velmi děkuji Petře Pilařové za tyto krásné šaty. Mám ráda zelenou. Je to nejoblíbenější barva mých synů, tak si užívám tuto barvu. Musím říct, že se cítím výborně.“ usmívala se diva během rozhovoru pro Super.cz.

Šaty samozřejmě doplnila luxusními šperky. „Je to velká hodnota, téměř tři miliony korun. Já ale vždycky říkám, že to není o těch číslech, ale je to o tom, jak se člověk cítí, a aby mu to slušelo.“

Jeden z nejluxusnějších plesů navíc pojala pracovně. „Dorazila jsem se svými kolegyněmi z Opera Divas a dneska tu zpíváme. Udělaly jsme si dámskou jízdu, protože doma mám tři sparťany, tak to někdy chce,“ smála se Andrea.

Andreu Kalivodou navíc v příštích týdnech čeká velká pracovní výzva. „Čeká mě hlavní role Mezcalina v opeře Le Grand Macabre. Bude to česká premiéra ve Státní opeře. Jsem na to zvědavá, jak to české publikum přijme,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám