Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do války mezi Simonou Krainovou (51) a Ornellou Koktovou (31), které na sobě nenechají nit suchou, se vložila další hvězda. K oběma dámám se vyjádřila Agáta Hanychová (38). O té je známo, že Simonu nemá léta v lásce.

Ornella odsoudila Simonin vstup na erotickou platformu OnlyFans, Simona s manželem jí rychle vrátili úder. "Tato nevkusná rodina, co tu špiní mediální prostor a dělá hanbu už 15 roků, promluvila," řekl na adresu Ornelly Karel Vágner.

Co na to Agáta? "Viděla jsem, jak se Simča pustila do Štikovic rodiny. Ony se nějak dohadovaly o základce? Já vím, že Simona má jenom základku, ale Ornella nemá jen základku, ne? Ta má maturitu," rýpla si do modelky Agáta a nenechala nit suchou ani na jejím muži Karlu Vágnerovi. "Ten její zrzoun se pustil do Ornelly, mojí Ornelly..., to ne!" bránila svou kamarádku Hanychová ve svém oblíbeném živáku, kde vařila a stihla i okomentovat dění v šoubyznysu.

Reklama

Další články

Načítám