Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřina Brožová (56) překvapila své fanoušky na sociálních sítích. Oblíbená herečka a zpěvačka s nimi totiž sdílela snímek, na kterém má vlasy na krátko.

Nejdříve se někteří sledující lekli, že si známá blondýnka razantně šmikla své husté a dlouhé kadeře, opak je ale pravdou. V tomto případě jde pouze o paruku, kterou si vyzkoušela v rámci práce.

„Kdo je to? Nápověda… brzy bude premiéra slavného muzikálu,“ uvedla sympatická umělkyně k fotografii, kde se rázem objevila spousta komentářů. A bylo znát, že si někteří sledující nepřečetli komentář a skutečně si mysleli, že se Kateřina ostříhala. „Nene, fakt?“ zeptal se jeden z nich. „Super změna, sexy,“ uvedl další.

Ti pozornější už se těší na její roli v muzikálu. „Bídníci. Moc se těšíme,“ vzkázala fanynka. „Vy jako Fantine v muzikálu Bídníci. Těším se,“ podotkla další.

Muzikál Bídníci se vrací po dvanácti letech a Kateřina Brožová si oblékne stejný kostým, ve kterém hrála nejen před dvanácti, ale také před dvaceti lety. „Opravdu je to můj kostým, před dvaceti lety jsem v tomhle kostýmu hrála poprvé, podruhé před dvanácti lety,“ řekla Brožová nedávno Super.cz s tím, že je pro ni tento muzikál srdeční záležitost. „Je to nádherná role. Jsem ráda, že tu můžu být,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám