Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to dvacet let, co se Klára Kováčová Medková (40) stala vicemiss ČR. Blondýnka se na přehlídkových molech dnes objevuje sporadicky, do společnosti čas od času vyrazí. Tentokrát ji doprovodili oba synové.

Kluky Radka a Davida má kráska s fotbalistou Radkem Kováčem, se kterým jí to klape už roky. Na akci v zábavním parku v Letňanech všechny překvapilo nejen to, že maminku už brzy přerostou, ale i fakt, že s nimi zatím nemává puberta.

„Jsou hodní, jsou zlatíčka. Je jim patnáct a třináct, manžel je skoro dvoumetrový, tak budou asi vysocí,“ svěřila se Super.cz modelka, která si na kluky nemůže stěžovat. „Jsou pořád hodní, takhle kdyby to zůstalo, tak je to zlatá puberta,“ řekla s úsměvem misska, která s manželem vede syny odmalička ke sportu. „Ten starší hraje fotbal odmalička a druhý má gymnastiku, takže sportovně založení jsou oba, ale každý do jiného odvětví,“ svěřila se Klára Medková s tím, že starší syn si nyní bude volit střední školu. „Bude to něco všeobecného, asi gymnázium, jeho nejvíc baví fotbal, ale chci, aby vystudoval střední školu, já bych si přála, aby byl někde co nejdýl,“ řekla Klára, která je také sportovně založená.

V poslední době začala k vysněné postavě pomáhat i jiným dámám a věnuje se maderoterapiím. „Sportuji pořád, ale přidala jsem k tomu péči o tělo. Je to pořádná fuška, dneska jsem měla pět klientek po sobě a je to znát,“ prozradila blondýnka s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám