Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Las Vegas se před pár dny stalo opět místem, kam se sjeli kulturistiku milující a svaly obdivující nadšenci z celého světa. Konaly se tam totiž nejprestižnější soutěže v bodybuildingu Mr. Olympia a Ms. Olympia. Právě druhé zmiňované klání se pořádalo již po jednatřicáté a svalnaté dámy měly opět předvést svá v posilovně vydřená těla.

Ani letošní ročník však nepřinesl příliš překvapení, vítězkou se totiž již pošesté za sebou a celkově posedmé stala Američanka Iris Kyle (37), která jak se zdá, již řadu let nemá konkurenci. Přestože se před letošním ročníkem spekulovalo, že na svržení Iris Kyle z pomyslného kulturistického trůnu mají hned čtyři ženy, které jsou v perfektní formě, nakonec to byla opět extrémně vypracovaná Američanka, která si odnesla prvenství.

Souboje ženských svalů se účastnily zhruba dvě desítky dam, které se povětšinou snažily svůj mužný vzhled s tvrdými rysy zjemnit alespoň barevnými bikinami, výrazným make-upem a dlouhými často blond vlasy.

Jak dalece se jim to podařilo posoudíte po shlédnutí fotogalerie jistě sami…

Reklama

Další články

Načítám