Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavnostní premiéru nového představení s názvem Hračička si v Divadle Radka Brzobohatého nenechala ujít řada známých tváří. Napínavý divadelní thriller odehrála po boku Jana Fanty principálka divadla, herečka Romana Goščíková, a poutavý nebyl pouze její výkon na jevišti.

V hledišti to byla také divočina. Na premiéru se do dlouhé večerní oblékla pouze herečka Anna Kulovaná. Ta byla ve foyer divadla ve svých rudých šatech jednoznačně k nepřehlédnutí. Barevně se sladila i se svým přítelem, režisérem Lukášem Burianem, který k černému triku a saku zvolil červené kárované kalhoty.

Partneři na sebe poutali pozornost nejen tím, jak se barevně sladili, ale také něžnostmi, kterými ve společnosti nešetřili.

Další přítomné dámy nechaly tentokrát slavnostnější šaty doma. Horké letní teploty tak nahrávaly tomu, že většina z nich přišla v kratších modelech. Ten zvolila například herečka Michaela Dolinová (60), která dorazila do divadla v pudrovém modelu.

Letní outfit oblékla na premiéru také herečka Vanda Károlyi, která v Divadle Radka Brzobohatého hraje. Něžné bílé šaty s puntíky doplnila o kabelku, lodičky a šperky ve stejné barvě. Od dusna, které by ve vysokých teplotách v divadle bylo, si pomáhala vějířem herečka Valérie Zawadská (65), která na premiéru zvolal lehké zelené šaty. Kdo další se v divadle objevil, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám