Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvě brunety a jedna blondýna tvoří trio Opera Divas, které vystupuje s písněmi z oblasti vážné hudby. Andrea Kalivodová (46), Pavlína Senič (48)Tereza Mátlová (48) dbají i na sebeprezentaci a můžeme je v okázalých róbách vídat i na společenských akcích.

Andrea a Pavlína vyrazily také na premiéru muzikálu Bídnici. Zatímco Kalivodová oblékla fialovou róbu s obřím dekoltem od návrhářky Petry Pilařové, Senič tentokrát za pomoci stylisty sáhla k pro ni neobvyklému outfitu složenému z dlouhé sukně a třpytivého topu od stejné návrhářky. Fialové šaty, i když trochu jiného střihu než Andrea, už na sobě měla na Plese jako Brno, kde celé trio vystupovalo.

„Jsem ráda pokaždé trochu jiná. Teď jsem byla v Itálii a všude jsem viděla, jak mají návrháři všechny glitrované a kamínkované, i normální běžné věci, takže jsem se toho přestala bát. A nemusím pořád jen ukazovat dekolt, ale být i trochu zahalenější. Sice jsem se trochu bála pruhů, protože nemám třicet kilo i s postelí, ale důvěřuji svému stylistovi,“ míní Senič.

„Výstřih samozřejmě někdy ráda ukážu, ale musí to být decentní. Mým heslem už je to, že méně je více. A na premiéru jsem nechtěla tak okázalé šaty jako na ples. Ale zase jsem těmi plesovými fialovými šaty inspirovala jiné dámy,“ lehce si rýpla do kolegyně.

Obě pěvkyně ve fialových šatech můžete vidět v naší fotogalerii a posoudit, které z nich sluší tato výrazná barva víc.

Reklama

Další články

Načítám