Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Najít mezi muzikálovými zpěváky pořádného chlapáka, na jehož tělo je radost pohledět, není jednoduché. Peter Pecha (34) patří mezi ty, po kterých se dá s jistotou sáhnout. Za titulní roli v Rockym, kde si zahrál jen v trenkách a pořádně na ni posiloval, dostal dokonce prestižní divadelní cenu Thálie.

Pecha se bude svlékat opět, tentokrát ještě víc. S Davidem Gránským (32) bude alternovat titulní roli v připravovaném muzikálu Tarzan. "Oblečený budu jenom v bederní roušce, tak snad bude držet, abych neukázal ještě víc. Nicméně jsem trochu polevil ve cvičení, takže jsem opět musel najet na pořádné tréninky a taky na dietu," svěřil Peter, který si i na narozeninové oslavě baru odepřel kvůli formování postavy alkohol a dal si jenom lehkou colu. O tom, jak hubne, nám vyprávěl i na videu.

V srpnu se Peter žení, svatbu ale asketicky pojmout nechce. "Budu se snažit to naplánovat tak, aby svatba dopadla na den, kdy se může hřešit, a nepřijdu tak o svatební dort ani o další pochutiny," vysvětlil zpěvák, který si bere dlouholetou přítelkyni, také zpěvačku, Kateřinu Sedlákovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám