Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

David Beckham (48) se i dva roky před padesátkou udržuje ve skvělé kondici, čehož si je vědoma jeho manželka Victoria (50). Ta se s fanoušky podělila o foto ze soukromí, na kterém její spoře oděný muž opravuje televizi.

Victoria a David za sebou mají už úctyhodnou řádku společných let. Seznámili se v roce 1997 a byla to láska na první pohled. Vzali se o dva roky později a rodina se časem rozrostla na šest členů. Přesto, že se přes vztah přehnaly mraky v podobě fotbalistovy nevěry, manželé zůstávají spolu a často si například i skrze sociální sítě vyjadřují lásku. „Tento den, 4.7.99. 24 let a pořád to pokračuje. Nejlepší ženě, mamince a parťákovi na pití. Miluji tě moc,“ napsal David své ženě vyznání při příležitosti výročí svatby na sociální síti.

Victoria zase přiznala, že věcí, kterou pár spojuje, je smysl pro humor. A to dokázala i jednou z posledních fotek na Instagramu. Na té je zvěčněn fotbalista jen v bílých boxerkách, kterak leží pod televizorem. „Elektrikář přišel opravit televizi. Není zač,“ napsala ke snímku, na kterém je vidět Davidova stále pěkná figura i mnoho z jeho tetování.

„Všichni jsme si to přiblížili, že?“ píše jedna ze sledujících. „Vánoční dárek pro celý svět,“ přidává další. „Posh, líbí se mi, že nejste sobecká. Taky vás milujeme,“ dodává třetí. „Snažíte se shodit internet?“ komentuje jiný a má téměř pravdu. Příspěvku už dalo lajk téměř jeden a půl milionu lidí, mezi nimi například i Jennifer Aniston. Pro Victorii je takový úspěch výzvou, že by podobných fotografií rozhodně mohla přidávat více. A nikdo by se nezlobil.

Reklama

Další články

Načítám