Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sázkaře nezajímá jen sport, velký ohlas u nich budí i bulvár. Například svatba Agáty Hanychové (38)Mirka Dopity (39). Díky tomu, že si dnes již manželé řekli v závěru minulého roku ano, si lidé přišli na slušný finanční obnos.

Tato konkrétní sázka se z pohledu zájmu nijak zásadně nevyjímá třeba počtem tiketů, výjimečná je právě díky trefené nejvyšší výhře 333 tisíc,“ řekl Super.cz mluvčí společnosti Fortuna Petr Šrain.

„Byly to desítky tiketů v různých kurzech podle toho, jak se kurz v čase měnil. Ale jeden člověk dokázal trefit za tisícovku kurz 333, takže se docela napakoval. 333 tisíc je tak nejvyšší výhra na jednom tiketu. Tak uvidíme, co nám budou hrát na Agátu dalšího,“ doplnil pro Super.cz Roman Kovařík, bookmaker Fortuny.

Ani po svatbě Agáta nenechává sázkaře chladnými. Kdo by si ale myslel, že nejvíce se aktuálně sází na to, že influencerka bude mít s Mirkem další dítě, je na omylu. „Novomanžele to patrně nepotěší, ale jasně preferovanou variantou je dnes (ve středu 3.1. - pozn.) u našich sázkařů varianta rozvod,“ dodal mluvčí společnosti.

A co si myslíte vy? Oznámí brzo Agáta těhotenství, nebo dojde k rozvodu?

Jak se bude vyvíjet manželství Agáty Hanychové a Miroslava Dopity?
Agáta brzy oznámí těhotenství
4,9 %
Brzy se rozvedou
10,9 %
Agáta oznámí těhotenství a stejně se později rozvedou
74,4 %
Vytvoří dlouhotrvající a šťastné manželství
9,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 4149 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám