Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diana Kobzanová (42) se začátkem března stala trojnásobnou maminkou. Bývalá moderátorka a modelka si své soukromí velmi střeží, tak se jí také podařilo celé těhotenství ve světě médií utajit.

Ač je to teprve pár měsíců, co Diana porodila třetí holčičku, tak by se mohla z fleku vrátit na přehlídková mola. Známá blondýnka totiž sdílela s fanoušky snímek s manželem Michaelem Frolíkem, na kterém předvedla svou štíhlou figuru a nekonečně dlouhé nohy v bikinách.

„Rodičové. Jo, mám je tročku delší než tatínek,“ napsala úsměvný komentář k fotografii ze slunné Floridy, který mířil právě na její dlouhé nohy.

Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevily spousty lichotek. „Zapomněla jsi napsat, že na této fotce jsi pět týdnů po porodu. Nesnáším tě,“ uvedla Diany kamarádka s úsměvem. „Neee, to je tak sedm! Já jsem dodržela šestinedělí,“ odpověděla Kobzanová.

„Jako, to jsi to poslední dítě nosila devět měsíců na zádech? On zase na ruce,“ uvedl fanoušek. „Kurňa Diano, tři děti a pořád kus,“ podotkla příznivkyně.

Sama Diana prozradila, že za touto figurou stojí zejména geny. Sledujícím se zároveň svěřila s informací, že se jí po dětech zvětšila chodidla.

„Prosím vás, ta poslední fotka – geny! Geny! Jen a jen dobrý geny, a ty, jak víme, neoch*iješ! Prostě jsem se uměla narodit. A navíc jsem sice štíhlá, ale po dětech mi například narostla chodidla. A to nechcete. Až bude pan Trávníček hledat zase Popelku, tak mě fakt zkoušet nemusí. Ale ušetříme, převezmu botník po Froldovi,“ napsala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám